Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Írásaim

2010.08.30

Már egy ideje írok. A történetem egy naplóféleség. Vannak benne kitalált elemek/a legtöbb cselekvés az/, de a szereplők mind valóságosak.
Ha írok egy új fejezetet elviszem a legjobb barátnőmnek és szerkesztőtársamnak, Vivcsinek, hogy olvassa el és mondjon kritikát róla.
Történt egyszer, hogy bemutattam neki egy fejezet, ez nem lenne túl nagy szám, de aztán egy hónappal ezután megtörtént az, amit leírtam. Eléggé ránk hozta a frászt, igaz nem negatív volt, csak egy szimpla elem, amit a romantikus történeteknél lehet alkalmazni. Mint mondtam a szereplők valóságosak és pont azzal a fiúval történt, akivel megírtam. Körülbelül két héttel később /mikor már szinte el is felejtettük az esetet./ egy újabb olyan dolog történt, amit már leírtam egyszer. Kezdtem egy kicsit kibukni rajta. Igaz, próbáltunk ésszerű magyarázatokat keresni rá.
Nemrég nekiálltam írni egy krimit. Mikor már elég sok megvolt, megmutattam barátnőmnek.
A történetemben a lány titokzatos módon vet véget az életének. A rendőrség öngyilkosságnak írja, de a szülei úgy gondolják, hogy nem lett volna képes ilyesmire. Elmesélte, hogy hasonlót olvasott az újságban, hogy egy lány öngyilkos lett, de a szülei nem tudták elhinni.  Az öngyilkosság módszerei nem egyeztek meg az én történetemben levővel, de mégis hátborzongató, amit mesélt. Nekem legalábbis.

 

Írta: Evcsi

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép


FacebookArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>