Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elhunyt Britanny Murphy

2010.01.06

Szívmegállás következtében vasárnap reggel meghalt Brittany Murphy amerikai színésznő. Az eszméletlen lányra édesanyja talált rá a zuhanyzóban. Mire a mentők kiértek már többszöri újraélesztési kísérlet után sem tudták megmenteni. Élt 32 évet.

A bájos Brittanyt először az 1995-ös Spinédzserek című filmben láthattuk, ahol a gimi csetlő-botló kissé ízlésficamos új diákját alakította. A másik főszereplőt alakítő Alicia Silverstone karolta fel és varázsolt belőle divatos csajszit. Nem csak Brittany Murphy debütálását köszönhetjük ennek a mozinak, hanem a divatrajongók is gazdagodtak egy igazi kultfilmmel.

 
A vidám, romantikus filmeken kívül ( Nagydumás kiscsajok, Szerelem és egyéb katasztrófák),  komolyabb szerepekben is láthattuk ( A por, 8 mérföld, Ne szólj száj! ) ahol színészi képességeit is igazán megcsillogtathatta. A színészet mellett az énekléssel is foglalkozott, a Táncoló talpak című mesében két világhírű dalt is énekelt illetve vokálozott Paul Oakenfoldnak is.

   
Magánélete rendeződni látszott, amikor 2007-ben feleségül ment Simon Monjack filmeshez. Bár szerelmi élete látszólag boldog volt, már egy ideje rebesgették, hogy súlyos drogproblémákkal küzd, valamint állandó vádak érték állítólagos anorexiája miatt. Hogy ezek a vélt vagy valós tényezők mennyire járultak hozzá Brittany hirtelen halálához, nem tudhatjuk biztosan. Azt viszont igen, hogy egy újabb tehetséges fiatalt veszített a sztárvilág és vele együtt mi, mozirajongók is.

 

Nyugodj békében Brittany!

 

Forrás: http://divat.hu/cikk/Elhunyt_Brittany_Murphy/1808

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Véleményem szerint...

(Anett, 2014.08.24 11:19)

Szerintem Britanny nagyon jó színész volt. :(

 

 

ProfilképUtolsó kép


FacebookArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>