Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rémtörténetek

2010.02.03

A Baba: Egyszer egy kislány az anyukájával sétált a belvárosban amikor elhaladtak egy kirakat előtt. Susie megpillantott egy ragyogó szőke hajú babát, amely vékony ujjacskáival 2-t mutatott. Susie rögtön tudta, hogy ő addig el nem megy innen, míg ezt a babát meg nem veszik neki. Végül addig kérlelte anyját, míg megvették. Otthon a kislány egész este ezzel a babával játszott, még nevet is adott neki: Vicky. Mikor már igen késő lett az anyuka szólt Susie-nak h ideje ágyba bújni. Így is lett. egy idő után Susie hangokat kezdett hallani: "Most felkelek. Aztán sétállok az ágyad felé" szólt egy kísérteties, de vékony hang. A kislány először azthitte, hogy csak képzelődik, bár igen megijedt, a takaróját a fejére húzta. "Már az ágyad előtt állok" Szólt megint a vékony hang. " Most a párnádon állok" Susie ekkor összeszoritotta a szemét és próbált aludni. Reggel az Anya elé szörnyű látvány tárult: 8éves kislánya az ágyában hevert.Holtan. Majd a két cm-rel arréb ülő szőke babára nézett, Ami ekkor már hármat mutatott.

 

  A macska: Egyszer élt egy idős házaspár. A férfit kéztöréssel kórházba szállították. Az asszonynak igen rossz volt a férje nélkül egyedül a házban. Csak az idős macskája volt ott. De éjszakánként mindig kizárta a macskát. Nemsokkal ez után a macska minden éjjel kaparta az ajtót, dübögött stb..Az asszony egy idő után megelégelte, elvitte az állatorvoshoz, bár gondolta, hogy mivel elég idős, úgyis el akarják majd altatni, főleg, hogy agyi problémák is felléptek öregkorára. Így is lett. Az asszonynak csak egy kikötése volt: a macskát midenképen hagyják neki ott,miután elaltatták-a lakásában. Így is lett. Az orvos mondta, hogy a macskát elaltatta, de neki rohannia kell, ezért otthagyja. Az asszony, miután az orvos elment kiment a macskájához. De megdöbbenésére nem a macska feküdt ott..Hanem a férje..Holtan!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

igazság vagy nem ?

(Réka, 2011.06.22 13:38)

A macskás történet egy kicsit ijesztő még nekem is ,de nem nagyon hiszek az ilyesmibe,pedig a férjem holtig állítja ,hogy vannak ilyen dolgok amik simán megtörténhetenk akár velem akár bármelyikümkkel,ezért sajnos a már 12 éves lányunkat nagyon szigorúan fogja,pedig kell neki egy kis szbadság
:(

Re: igazság vagy nem ?

(Vki, aki nem te vagy..., 2014.08.18 13:50)

Akinek nincs családja annak annyira nem ijesztő a macskás, de a töbi tényleg elég bizar...

sdsf

(kasdsa, 2010.04.28 19:03)

dfergfhg

 

 

ProfilképUtolsó kép


FacebookArchívum

Naptár
<< November / 2018 >>