Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rémtörténetek1

2010.02.12

Volt egy kisfiú... Volt egy kisfiú aki mindig a plüssmacijával aludt. De aznap éjjel a maci leesett az ágyról és begurult az ágy alá. A fiú erre felriadt. Lemászott az ágyról, és bebújt az ágy alá. De onnan nem jött vissza. Hirtelen a padlón vér kezdett csorogni az ágy alól. Reggel amikor a szülei látták, hogy a kisfiuk nincs az ágyban, azonnal aggódni kezdtek. Az apukája észrevette a vértócsát a földön. Eltolta az ágyat és a földön a kisfia maradványaira bukkant. És az egyik levágott kezében a maciját szorongatta.

 

 

 

 

Pár fiatal...... Pár fiatal egyik este betévedt egy régi házba, hogy megmutassák bátrak és nem félnek a szellemjárta háztól. A legkisebb lány minidg lemaradt és kis idő után már nem volt meg. Sikitást hallottak és nem törődve semmivel rohantak ki a házból, de másnap visszamentek a lányért.Keresték mind a 4 emeleten, de sehol nem bukkantak rá. Az egyik gyerek szerint aki a házba beteszi a lábát, az nem éli túl. Féletk és már sötétedett, elindultak a kijárat felé de mintha labirintusba kerültek volna.... A legidősebb lány leszakadt és másfelé indult. Hangokat halott, mindig hátranézett és futott ahogy csak tudott. Pár perc mulva sorra sikítottak és tüntek el. Márcsak ketten maradtak. Futottak a legközelebbi ablakhoz, de amikor bementek egy szobába az ajtó becsapódott. Sikítoztak és kiabáltak, bámultak ki az egyetlen abalkon és mikor megfordultak, látták maguk mögött mind az 5 társukat: egyet felakasztva, egyet lenyakazva, egybe kések voltak álitva de mind halott vol csak bámultak a két lányra, de azok megfordultak és akkor a legelső, a legfiatalabb lány hirtelen egy hatalmas kést vágott a két lányba és mosolygott. Azóta abban a házban kisért a 7 lány szelleme várva hogy csatlakozzanak hozzájuk....

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

-.-

(valaki., 2012.03.30 17:54)

idióta barom. akkora hülye vagy te szerkesztő. legalább olyan sztorikat írj amik megis történtek. honnan tudod hogy mi történt a házban? -.- ott voltál csicskageci?

Re: -.-

(JO, 2013.08.23 13:45)

MII VANN ??
fáj hogy miket ír ki ??

Re: -.-

(Vki, aki nem te vagy..., 2014.08.18 13:53)

DURR!Ez azért elég kemény volt!Szerintem elég sokat keresgélhettek, hogy ezt elolvashasd...

Re: -.-

(Anett, 2014.08.24 12:23)

Szerintem meg te vagy a csicska! Mért, te milyen sztorit írtál volna? Lehet, hogy nem ő írta, de te is a netről kerested volna ki! És mi van akkor, ha te nem meg a Sztoriktól? Normálisan is lehetne közölni!

Bp rákótchi út 21

(szeőke ágota, 2012.10.24 10:51)

a második egy kicsit(nagyon)durva volt. xd

 

 

ProfilképUtolsó kép


FacebookArchívum

Naptár
<< November / 2018 >>